Η ιστορία του Ρεξ

Την πρώτη μέρα του Μάρτη βρήκαμε στην αυλή του σχολείου μας ένα μικρό λυκάκι. Ήρθε στην πόλη μας από το μεγάλο δάσος γιατί βαρέθηκε να είναι πάντα ο κακός στα παραμύθια που λένε οι μεγάλοι στα παιδιά και γιατί ήθελε να γνωρίσει τον τρόπο της ζωής των μικρών . Αποφασίσαμε λοιπόν να το υιοθετήσουμε και κάθε μέρα ένας ή μία από εμάς το φιλοξενεί στο σπίτι του. Τις όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί τις γράφουμε σ' ένα ημερολόγιο για να τις θυμόμαστε όταν το λυκάκι θα έχει φύγει από κοντά μας.
Ξεχάσαμε να σας πούμε πως του δώσαμε και όνομα .
Το λένε Ρεξ!

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σαββατοκύριακο με τη Δάφνη

11 Μαρτίου 2011

Σήμερα με πήρε η Δάφνη. Ήρθε μαζί μας και η κολλητή της, η Μαριάννα. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της Δάφνης, μας είπε η μαμά της να πάμε στο μπάνιο και πλύναμε τα χέρια μας. Μετά φάγαμε και μετά η Δάφνη και η Μαριάννα έπρεπε να κάνουν τα μαθήματά τους. Εμένα με άφησαν δίπλα τους. Αφού τέλειωσαν τα μαθήματα, ήρθε η αδελφή της Δάφνης, η Ηρώ, και παίξαμε ένα παιχνίδι, που έπρεπε να γαργαλήσει ο ένας τον άλλο. Μετά ήρθε η ώρα η Μαριάννα, η Δάφνη και η Ηρώ να πάνε στο μοντέρνο χορό, δηλαδή στη jazz. Όμως εμένα με άφησαν σπίτι να κοιμηθώ. Όταν γύρισαν, είχα ξυπνήσει, η Δάφνη πήγε να φάει, γιατί έπρεπε αύριο να σηκωθεί στις 5:30 για να πάει στο σκι. Μετά έπλυνε τα δόντια της και πήγαμε για ύπνο. Η Δάφνη πριν κοιμηθούμε διάβασε ένα βιβλίο, μετά μου έδωσε ένα φιλάκι και κοιμηθήκαμε.
Σήμερα ήταν ΤΕΛΕΙΑ η ημέρα!!!

12 Μαρτίου 2011

Σήμερα η Δάφνη ξύπνησε για να πάει στο σκι. Όταν ξύπνησε, πήγε να φάει, μετά πήγε να πλύνει τα δόντια της, μετά πήγε να ντυθεί για το σκι. Όταν ντύθηκε, έφυγε. Και μετά πήγε στο βουνό. Όταν γύρισαν, η Δάφνη πήγε να κάνει μπάνιο, επειδή θα πήγαινε στην κολλητή της, τη Μαριάννα και μετά ντύθηκε, έφαγε λίγο, μετά πήγε με τον μπαμπά της στη Μαριάννα, με πήρε και εμένα. Όταν φτάσαμε πήγαμε επάνω, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα χορευτικό για να το παρουσιάσουμε στους μεγάλους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά έφυγε ο μπαμπάς της Δάφνης. Και μετά πήγαμε εμείς για ύπνο. Ήταν μια ωραία και κουραστική ημέρα.

13 Μαρτίου 2011

Σήμερα η Δάφνη και η Μαριάννα ξύπνησαν, σηκωθήκανε, μας πήραν και εμάς ( μη νομίζετε ότι μας αφήσαν επάνω), μετά κατεβήκαμε και πήγαμε στο δωμάτιο της Μαριάννας για να παίξουμε με τις κούκλες της. Όταν τελειώσαμε το παιχνίδι, κατεβήκαμε κάτω για να φάμε. Όταν τελειώσαμε το φαγητό, πήγαμε να παίξουμε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Πέρασε λίγη ωρίτσα και είδαμε την Τροία. Όταν την είδαμε όλη την ταινία, είχαμε τρομάξει πάρα πολύ που είδαμε πώς σκοτώνεται ο Πάτροκλος και μετά ξαναπαίξαμε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μετά πήγαμε να ξεντυθούμε. Όταν ντυθήκαμε πήγαμε στα σκαλιά και παίξαμε ένα παιχνίδι στα σκαλία. Μετά ήρθανε κάποιοι φίλοι μας και όταν ήρθαν όλοι, παίξαμε ποδόσφαιρο. Μετά όταν μπήκαμε, πήγαμε επάνω να δούμε μια ταινία. Πέρασα τέλεια.

ΡΕΞ